Vår ungdomsverksamhet

Vår ungdomsverksamhet är vår viktigaste prioritering. Vi brinner för att så många som möjligt ska kunna lära sig spela padel och vara en del av gemenskapen. Som ideell icke vinstdrivande förening är vår ambition att satsa på våra unga och vi arbetar för att skapa förutsättningar för dem att träna och tävla, familjens ekonomi ska inte vara ett hinder för barnen att spela padel. Vi vänder oss till barn och unga i hela kommunen.

Vi har haft stora framgångar på senaste individuella SM-turneringar på juniorsidan, Flickor 18 Guld, Flickor 16, Guld, Flickor 14 Guld, Pojkar 18 brons och en fjärde plats för Pojkar 16. Tre av våra fantastiska tjejer har kommit med i svenska landslaget! Våra tävlande unga är fantastiska förebilder för de yngre och de har ett otroligt engagemang i klubben och vi har väldigt roligt.

Padelskola

Padel grunder för dig född: 2011-2014 (U9-U12)

Första steget i Halmstad Padel Clubs träningsverksamhet är Padelskola. Denna grupp inriktar sig till barn i åldrarna 7-11 år. Målsättningen för barnen inom denna kurs är att de ska lära sig grunderna i padel på ett mer lekfullt sätt. Slag, fotarbete, koordination regler m.m. Alla grupper i Padelskolan är till för både nybörjare och de som spelat ett litet tag. Det går bra att välja en eller två padelskolor om man vill träna fler pass/vecka.

För anmälan klicka på respektive

HPC-logo-final-FIXED-black

Utvecklingsgrupper

Född: 2003-2010 (U12-U19)

Utvecklingsgrupperna är till för dig som tycker det är roligt att spela padel men inte vill eller börjat tävla. Fokus ligger på allsidig och rolig träning. Bra insteg innan tävlingsgrupperna. Det går bra att välja en eller två utvecklingsgrupper om man vill träna fler pass/vecka.

För anmälan klicka på respektive

Tävlingsgrupper

Tävlingsgrupperna är fortsättningsfasen för dig som vill lite mer med din padel. För att delta i tävlingsgruppen ska du rekommenderat träna 2 gånger/veckan samt vilja åka iväg på tävlingar. Om du vill prova på tävlingsgrupp, Kontakta din tränare och junior@halmstadpadel.se

Om du är nybörjare är det bäst att börja i Padelskolorna eller utvecklingsgrupperna.

Tävlingsgrupp junior Yngre:
Tisdagar/torsdagar 16.00-17.30

Tävlingsgrupp junior Äldre:
Tisdagar/torsdagar 17.30-19.00

Frågor kring våra juniorgrupper?

Vänligen kontakta: junior@halmstadpadel.se

anmälan barn och ungdomsträning

Träningen vänder sig till tjejer och killar 8-18 år. Denna termin erbjuder vi träning på måndagar och tisdagar mellan klockan 16-19. Uppehåll påsklov vecka 15.

OBS, det är viktigt att ni vid anmälan är inloggade med ungdomens Matchiprofil och att de är medlemmar i Halmstad Padelclub.

För att så långt det är möjligt planera för ungdomarna att komma i en träningsmiljö som är bäst lämpad utifrån nuvarande spelnivå så ber vi er om hjälp att svara på frågorna.

  1. Har du spelat padel tidigare, i så fall hur länge?
  2. Hur mycket spelar du idag?
  3. Har du tränat med oss eller i någon annan padelverksamhet tidigare?
  4. Har du erfarenhet av någon annan racketidrott?
  5. Håller du på med någon annan idrott?
  6. Om möjligheten uppstår, vill du träna mer än ett pass i veckan?
  7. Är du intresserad av att börja delta i tävlingar (regionalt och nationellt)?

Obs! Medlemskap för verksamhetsåret måste ansökas om och betalas in innan första träningsdag. Det gör ni via följande länk