Vår ungdomsverksamhet

Vår ungdomsverksamhet är vår viktigaste prioritering. Vi brinner för att så många som möjligt ska kunna lära sig spela padel och vara en del av gemenskapen. Som ideell icke vinstdrivande förening är vår ambition att satsa på våra unga och vi arbetar för att skapa förutsättningar för dem att träna och tävla, familjens ekonomi ska inte vara ett hinder för barnen att spela padel. Vi vänder oss till barn och unga i hela kommunen.

Vi har haft stora framgångar på senaste individuella SM-turneringar på juniorsidan, Flickor 18 Guld, Flickor 16, Guld, Flickor 14 Guld, Pojkar 18 brons och en fjärde plats för Pojkar 16. Tre av våra fantastiska tjejer har kommit med i svenska landslaget! Våra tävlande unga är fantastiska förebilder för de yngre och de har ett otroligt engagemang i klubben och vi har väldigt roligt.

anmälan barn och ungdomsträning

Träningen vänder sig till tjejer och killar 8-18 år. Denna termin erbjuder vi träning på måndagar och tisdagar mellan klockan 16-19. Uppehåll påsklov vecka 15.

För intresseanmälan, klicka här

OBS, det är viktigt att ni vid anmälan är inloggade med ungdomens Matchiprofil och att de är medlemmar i Halmstad Padelclub.

För att så långt det är möjligt planera för ungdomarna att komma i en träningsmiljö som är bäst lämpad utifrån nuvarande spelnivå så ber vi er om hjälp att svara på frågorna.

  1. Har du spelat padel tidigare, i så fall hur länge?
  2. Hur mycket spelar du idag?
  3. Har du tränat med oss eller i någon annan padelverksamhet tidigare?
  4. Har du erfarenhet av någon annan racketidrott?
  5. Håller du på med någon annan idrott?
  6. Om möjligheten uppstår, vill du träna mer än ett pass i veckan?
  7. Är du intresserad av att börja delta i tävlingar (regionalt och nationellt)?

Obs! Medlemskap 2022 måste ansökas och betalas in innan första träningsdag. Det gör ni via följande länk